Gevels

Een uitgebreid gamma aan duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke gevelsystemen.

VinyStone steenslag:

vinyStone quaderstenen verenigen alle voordelen van de beproefde vinyTherm gevelbekleding met de optiek van een baksteengevel in een klein formaat. Decoratieve kleurtonen in een attractief natuursteenoppervlak geven Uw huis een individueel cachet.
VinyPlus Houtstructuur:

Het vinyPlus gevelbekledingssysteem iseen goede oplossing voor de bekleding van huiswanden, garages, tuinhuisjes, chalets, campers en nog veel meer.
Door het geringe gewicht zijn de vinyPlus houtstructuurprofielen bijzonder goed geschikt voor de montage aan slecht bereikbare plaatsen, zoals vb. Dakvensters, gevelsplitsen of als onderdagbekleding, maar ook compleet beklede huizen zien er met dit hoogwaardig product zeer attractief uit.


VinyBrick steenstrips:

De vinyBrick steenstrip gevelbekledingselementen in metselsteenoptiek geven uw huis het cachet van een attractieve gevelsteen.
Het slagvaste en robuste product uit polyester-fiberglas reduceert door het geringe gewicht niet alleen de bouwfysische belasting van de oude gevel, maar overtuigt door een zuivere en goedkope montage.

--> Bekijk onze realisaties <--